Fresh Fruit TÉSZ

A Fresh Fruit TÉSZ Szövetkezet oldala

IndaFotó képek

Friss topikok

Archívum

HTML

Bemutatkozás

2009.01.20. 15:37 | CS1973 | Szólj hozzá!

A keceli FRESH FRUIT TÉSZ Szövetkezet 2002. április 14-én alakult. A taglétszám alakuláskor 61 fő volt, többségében keceli termelő. Jelenleg a Kiskunság egész területéről vannak már tagjaink, akik őstermelők, egyéni vállalkozók és gazdasági társaságok.
A jelenlegi taglétszám 200 fő.
Fő tevékenységünk a gyümölcs- és zöldség nagykereskedelem, mely nagyrészt a tagjaink által termelt áru illetve a felvásárolt áruk értékesítését jelenti.
Termékeinkből évente több mint 6000 tonnát értékesítünk, irányát tekintve 90 %-ban exportra. Vállalkozásunk főleg az Európai Unió tagországaiba szállít, az EU szabványoknak megfelelő minőségben, kielégítve egyben a vevők egyedi kéréseit is a csomagolás tekintetében.
Rendelkezünk auditált HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerekkel.
Vevőink gyümölcslégyártók, konzervgyárak, nagykereskedők, értékesítő szövetkezetek, áruházláncok (ALDI, LIDL, METRO, NORMA, REWE).
Tagjaink ültetvényei megfelelnek a kor követelményeink, nagy részben fiatal telepítések, így fajtakínálatban, technológiában, művelésmódban modern színvonalúak. Jelenleg 1400 ha területen folyik zöldség és gyümölcstermesztés.
A szövetkezet 2003. április 14-én kapta meg az előzetes TÉSZ elismerést. Jelenleg az infrastruktúra fejlesztése van folyamatban, hogy az egyre növekvő mennyiségeket a lehető legjobb minőségben tudjuk piacra jutatni. Szövetkezetünk 2007-ben szeretné a végleges elismerést megszerezni. Folyamatosan fejlesztjük a szaktanácsadói hálózatunkat, mely a tagok számára nyújt segítséget az egyre növekvő minőségi termelésben.
A szövetkezet 2006-ban megszerezte az EUREPGAP-tanúsítványt, amely azt jelenti, hogy termékeink megfelelnek a legmagasabb szintű minőségi követelményeknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://freshfruit.blog.hu/api/trackback/id/tr91891261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása